Plati

Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Produsele şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.
Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul îşi exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către Vânzător la adresa de e-mail menţionată în Contul său.
În cazul în care aceste informaţii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecişiopt) de ore în Cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de email: contact@lalahug.ro

lalahug.ro îţi pune la dispoziţie următoarele metode de plată:

RAMBURS – Plăteţti coletul în momentul în care curierul ţi-l livrează.
ORDIN DE PLATĂ – Plasezi comanda şi plăteşti direct prin transfer bancar. Acestă plată se face doar în baza facturii proforme emise de Emobius Innovation SRL-D. Mai departe ai detalii complete pentru a ordona această plată, la bancă:
Beneficiar: SC EMOBIUS INNOVATION SRL-D
Cont RON: RO97BTRLRONCRT0380273801
Banca: TRANSILVANIA
Cod Swift: BTRLRO22
Adresa băncii: Str. George Bariţiu, nr. 8, Cluj-Napoca
Nr. telefon: +40 264 407 150
Această metodă necesită confirmarea plăţii efectuată prin email la : contact@lalahug.ro, coletul va fi predat curierului dupa ce avem confirmarea din partea băncii că plata a fost efectuată.