Livrare

Ai TRANSPORT GRATUIT în TOATĂ ŢARA pentru orice comandă mai mare de 400 lei aflată în aria de acoperire a firmei de curierat DPD.

Pentru comenzile mai mici de 400 lei, costul transportului este de 21 lei pentru coletele de până la 3 kilograme, fiecare kilogram în plus taxându-se cu 1 leu/kg.

Livrarea se face în orice localitate din România aflată în aria de acoperire a firmei de curierat în 24-72 de ore lucrătoare, din momentul procesării comenzii.

În cazul în care localitatea dumneavoastră nu se află printre cele acoperite de DPD va trebui să achitaţi un cost suplimentar în funcţie de numărul de kilometri dintre localitatea dumneavoastră şi cea mai apropiată filială DPD sau să ridicaţi personal coletul de la filiala respectivă. Vă vom anunţa înainte de a trimite comanda în cazul în care trebuie să achitaţi contravaloarea kilometrilor în plus şi vă vom spune suma totală de transport care trebuie achitată.

Daca plasezi comanda pana în ora 13:00, aceasta va fi procesată şi predată curierului în aceeaşi zi. Daca este plasată după ora 13:00, comanda este procesată şi trimisă în următoarea zi lucrătoare.

Imediat dupa finalizarea comenzii, veţi primi un email de confirmare în care o sa gasiţi toate datele coletului dumneavoastră.

Pentru comenzile efectuate începând cu ziua de sâmbătă până duminică, procesarea va începe în următoarea zi lucrătoare, iar livrarea se va face într-un termen de 1-2 zile lucrătoare de la data primirii email-ului de confirmare.