haine exprimare

Imbracamintea, un mijloc de a ne exprima

Fie că ne place sau nu, fiecare dintre noi ne exprimăm prin intermediul hainelor şi accesoriilor. Ele spun foarte mult despre tipul de persoană care suntem, ce ne place și despre perspectiva pe care o avem asupra vieții în general.

Despre stilul personal

Stilul nostru personal explică de ce ne plac anumite articole de îmbrăcăminte și nu ne plac altele. Este acel aspect al personalității noastre care ne ajută să înțelegem de ce, indiferent cât de mult am încercat să arătăm ca altcineva, pur și simplu nu a funcţionat. Mai ales dacă este vorba de o persoană care are un stil complet diferit faţă de noi.

E bine de ştiut că stilul se formează, nu ne naştem cu el. Astfel, copiii pot fi ajutaţi să-şi construiască încrederea în sine prin stilul propriu în care se îmbracă. Cum putem să-i ajutăm? În primul rând,  noi, părinţii suntem un model pentru copilul nostru. Apoi îi putem lăsa să-şi aleagă singuri hainele sub îndrumarea nostră, să aibă o altă opinie, să experimenteze. Este important să îi lăsăm să se îmbrace astfel încât să se simtă ei bine. Indiferent de motive, îmbrăcămintea pe care o alegem în fiecare zi, completează imaginea pe care o prezentăm lumii din jurul nostru.

Știind cum să ne definim stilul personal potrivit pentru diferite ocazii, ne ajută să ne diferenţiem de alte persoane care doar preiau nişte piese de îmbrăcăminte sau ceea ce este la modă, fără a ține seama dacă se potrivesc împreună sau cu personalitatea lor.Alegerile pe care le facem în privinţa garderobei pot afecta atât imaginea noastră de sine, impresia pe care o lăsăm altora cât şi felul în care oamenii se comportă faţă de noi.

Cum te pot ajuta?

Mi-ar plăcea să am o mică contribuţie în a vă ajuta să alegeţi hainele potrivite. Astfel, aştept sugestiile vostre legate de ceea ce v-aţi dori sa găsiţi în magazinul online lalahug.ro.

Fiecare piesă din magazinul nostru este aleasă cu grijă şi sunt sigură că avem un stil pentru fiecare copil şi un preţ potrivit pentru fiecare.

Vizitând magazinul online lalahug.ro, vei găsi articolele de îmbrăcăminte perfecte pentru sezonul toamnă-iarnă.

Related posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.